Coaching tutuksi 3 tunnissa

Kokeilkaa koutsauksen voimaa – isollakin porukalla! 

Tarjoamme 1.000 eurolla (+alv24%) tehokkaaksi hiottua Coaching tutuksi –valmennusta (3h) yleishyödyllisille yhteisöille. Muille tarjous on 1.500 e (normaalihinta alkaen 1.880 e)

Oppimismielessä coaching on vähän kuin polkupyörällä ajo: kun sen on kerran oppinut, niin sen osaa ja harjoittelu tekee mestarin. Jokainen  osallistuja saa tämän valmennuksen aikana ymmärryksen coachingin ideasta ja perustyökaluista ja pääsee kokeilemaan koutsausta sekä koutsina että asiakkaana. – Tästä kolmetuntisesta saatte hyvät eväät jatkaa!

“Voin käyttää näitä taitoja kaikissa vuorovaikutustilanteissa.”

“Tilaisuus oli erinomainen. Minna oli todella hyvä!”

“Minna Rasila on karismaattinen ja valovoimainen coachaaja!“

“Oma ymmärrys ja tietoisuus kasvoi.”

5/5, kiitos!”

Erinomaiset harjoitukset!”

”Alustajalla on selkeä esiintymistyyli, yleisöä kannustava ote, mitä tukee hyvin laadittu esitysmateriaali.”

”Ammattitaitoisesti vedetty. Monista tilaisuuksista poiketen tästä jäi paljon vietäväksi kotiin. Kiitos!”

”Erittäin hyvä, sopivan ei-teoriakeskeinen lähestymistapa aiheeseen.”

”Alustajan erinomainen toimintamalli sallii juuri opitun teorian yhdistämisen harjoitusten kautta käytäntöön.”

”Koutsauksesta hyötyvät kaikki osalliset.”

Coaching avaa todella monipuolisen työkalupakin asiantuntijatyöhön

Jokainen tarvitsee ohjausta työssään. Monesti on kuitenkin niin, että paras ja joskus ainoakin asiantuntija on työntekijä itse. Näissä tilanteissa coaching sopii hyvin ohjaustyökaluksi, jonka kautta tarkennetaan tavoitteet, määritetään toimenpiteet ja valitaan sopiva etenemistapa ilman, että kukaan kertoo valmista vastausta.

Mikäli työyhteisössä on tarpeeksi osaavia koutseja, pattitilanteiden ratkominen muuttuu helpommaksi. Tämä voi myös vapauttaa esimiesten aikaa laadukkaampaan johtamistyöhön, mikäli kollegat pystyvät sparraamaan toisiaan.

Tilaa omalle työporukalle Coaching tutuksi 3:n tunnin valmennus!

Kysy lisää tai tilaa valmennus

Coaching Kansalaistaidoksi – Koutsi kaikille -hanke

Me Heuristicassa olemme aloittaneet vuoden 2018 alusta Coaching Kansalaistaidoksi – Koutsi kaikille -hankkeen. Hankkeen tavoitteena on edistää coaching -taitoja monella tavalla: kouluttamalla kasvotusten ja verkossa, järjestämällä tietoiskuja ja keskustelutilaisuuksia, tiedottamalla, valistamalla  ja luomalla “coaching heimoa” perinteisissä medioissa ja sosiaalisessa mediassa. Coaching-taitoisia henkilöitä olisi hyvä olla kaikissa organisaatioissa kaikilla tasoilla. Coaching voisi olla uusi kansalaistaito.

Coaching-taidot ovat osa työyhteisötaitoja. Nämä Coaching tutuksi -valmennukset ovat yksi tapa edistää koutsauskulttuuria ja -taitoja kaikenlaisissa yhteisöissä.

Kysy lisää!

Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron Coaching tutuksi -valmennuksen soveltuvuudesta sinulle ja työyhteisöllenne.